София, ул. Русалийски проход 15–17, вх. 3, офис 41
0888 95 28 97, 0894 399 942, info@roditeli.info

Play time with Brainy Bug

Започна записването за новата забавна и интерактивна група на английски за бебета и малки деца и техните родители. Нашата цел е да създадем една позитивна рамка за овладяване на езика, в която децата чрез много атрактивно и нагледно представени игри, песни и приказки да научат нови думи и да свикнат с фонологията на езика.

Заниманията се провеждат всеки четвъртък от 10:30 часа и са подходящи за деца от 6 до 36 месечна възраст.

Защо толкова рано? И как заниманията подпомагат развитието?

     
 • Сензитивният период за овладяване на устния езика е до 5-6г. възраст, в тази възраст те овладяват езика без да полагат съзнателни усилия за това.
 •    
 • До 3- 4 годишна възраст детето овладява втория език като майчин, след това вече говорим за учене на чужд език.
 •    
 • Ранното запознаване на детето с език различен от майчиния допринася за оптималното стимулиране на езиковите и интелектуални му способности. Активното излагане на мозъка на бебето на втори език стимулира развитието на различни зони в мозъка и подпомага затвърждаването на невронните връзки.
 •    
 • Заниманията с BRAINY BUG подпомагат взаимоотношенията на бебето с околните (майки, деца, водещи). Тези забавни и радостни срещи оформят емоционалните спомени на бебетето, които полагат основите на положителното му отношение както към езика, така и към учебния процес като цяло.

Как?

По време на заниманията с BRAINY BUG използваме съвременни похвати за обучение чрез игра, сензорно развитие и активни имитационни дейности. Заниманията се провеждат в рамките на 45 мин, като малчовците са заедно с мама или друг техен близък, към когото са развили близки отношения. По време на заниманията възрастните участват активно и говорят само на английски, а децата се включват когато имат желание и са готови за това.

Вкъщи, подкрепяме утвърждаването на наученото през седмичните срещи с различни материали, като предлагаме възможност на възрастните да разнообразят обучителните ситуации.

Кои сме ние?

         
 • Надежда Ножарова – логопед, от 5 години води група за игра за майки с бебета, от 8 години работи с деца с езикови и говорни нарушения.

Колко струва?

     
 • Единично посещение - 12лв.

Моля предварително да се запишете на тел: 0899 361136 или на email: info@roditeli.info.