София, ул. Русалийски проход 15–17, вх. 3, офис 41
0888 95 28 97, 0894 399 942, info@roditeli.info

Гимнастика за бременни

Защо е важно движението по време на бременността?

През този период гръбнакът, коремните мускули и тазовото дъно трябва да бъдат достатъчно силни за да удържат растящия плод. Силните и гъвкави мускули на краката подпомагат добрата циркулация на кръвта, което пък от своя страна предпазва от разширени вени, спазми и отоци на крайниците. Освен това, по време на бременността особено внимание трябва да се обърне на правилната осанка, тъй като се променя центъра на тежестта. Много често бременните жени изпитват затруднения с ходенето по голяма нужда. Физическите упражнения нормализират работата на стомашно-чревния тракт и премахват неприятните явления.

Раждането изисква от женския организъм голямо физическо напрежение. И никак няма да е излишно да се погрижим за себе си предварително, за да може в сублимния момент тялото да бъде в добра форма.

Редовните занятия в продължение на няколко месеца ще дадат резултат, за какъвто не сте си и мечтали преди бременността.

Предлагаме Ви приятна и тонизираща гимнастика за бременни, която може да посетите понеделник, вторник и четвъртък от 14:30ч., понеделник от 18:00 ч. и четвъртък от 18:30 ч. За повече информация и записване, моля обадете се на тел: 0888 95 28 97.