София, ул. Русалийски проход 15–17, вх. 3, офис 41
0888 95 28 97, 0894 399 942, info@roditeli.info

Нашите курсове

В зависимост от Вашите потребности и възможности можете да изберете една от нашите програми. За всяка от вас сме приготвили подаръци от Центъра и от нашите партньори.

Съботен курс "С бебе вкъщи"

Предлагаме двудневен семинар-тренинг за бъдещи родители "С бебе вкъщи", който за удобство на работещите родители се провежда в събота. Целта на курса е бъдещите родители да усвоят практически умения в грижите за бебето.

Основен курс

Основният курс сe състои от 18 занятия. Всяка наша среща включва практическа част с лека гимнастика, практика на релаксация, арт-терапия, дихателни упражнения и теорeтична част.

Мама и бебе

Бременността за Вас е прочетена книга ... Предстои раждането и животът след него ... С най-приказното създание на света - Вашето дете! За да се чувствате спокоини и сигурни, посетете нашия курс "Мама и бебе". Ще ви разкажем какво се случва по време на раждането, как да помогнем на себе си и на бебчето да се роди леко, какво се случва след това, как да кърмим успешно и как да се грижим за съкровището си през първите 12 - 24 месеца от живота му.

Експрес-курс

За тези, на които им остават само няколко седмици в очакване, сме разработили експрес-курс, състоящ се само от 5 занятия. Занятията се провеждат един или два пъти в седмицата, часът се договаря допълнително.

Направи си сам курс

Ако не можете да си харесате от нашите курсове, можете да си изберете само отделни лекции и да ги комбинирате така, че да се получи курс по ваш вкус. Това няма да промени цената. Само ни се обадете на: 0888 95 28 97.